WEBDESIGN EN WEBSHOPS

Een website voor uw zaak of bedrijf, een persoonlijke website, een heuse webshop, een op maat gemaakte web toepassing: bij AntwerpMedia helpen we u graag verder bij de aanpassing of creatie van uw website. Alles wordt uitgewerkt naar uw wensen. Inhoudelijk kan u ons steeds eigen content (beelden, teksten, …) sturen zodat wij dit voor u aanpassen. Maar als u dat wenst kan u ook net zo goed zelf zorgen voor het up-to-date houden van uw website.

MOBILE APPS (ANDROID EN IOS)

Een eigen mobile app voor uw bedrijf. Of een applicatie ter aanvulling van uw online website en/of toepassing. En dit voor iPhone, iPad en Android.

Bij AntwerpMedia ontwikkelen we native iOS en Android applicaties. Deze kan u uitbrengen op de App Store (iOS) of de Play Store (Android). Of hebt U liever een interne applicatie, die enkel voor uw zaak beschikbaar is, waarmee u de workflow binnen uw bedrijf kan optimaliseren?

SOCIAL MEDIA

Doordacht gebruik van social media kan uw online aanwezigheid vergroten en is een schot in de roos op het gebied van marketing. Wij staan u bij in het opzetten van uw online strategie.

VIDEOPRODUCTIES EN BEDRIJFSFILMS

Een video trekt op korte tijd de aandacht van uw bezoeker, prospect of klant. Een video op uw website verhoogt bovendien meteen de kans dat de bezoeker langer op uw website blijft. Een video op uw Facebook pagina krijgt doorgaans meer likes dan een foto. Kortom: een video zorgt voor meer bezoekers en kan dus ook meer omzet genereren. Bij AntwerpMedia verzorgen we het realiseren van een video van A (intake gesprek) tot Z (eindmontage en oplevering). Ook opnames met drones mogelijk!

AUDIOPRODUCTIES

AntwerpMedia kan een audioproductie op maat voorzien ter begeleiding van uw evenement of ter aanvulling van je online aanwezigheid. Je bedrijfsfilm kan bijvoorbeeld voorzien worden van bijhorende, rechtenvrije muziek. Of een op maat gemaakte intro kan een extra WOW-effect toevoegen aan je productlancering. Of heb je liever een op maat gemaakte mix voor een dansoptreden? De sky is the limit!

YO DJ, LET THE MUSIC PLAY!

Met meer dan 20 jaar ervaring is onze DJ van alle markten thuis. De dansvloer zal gegarandeerd goed gevuld zijn. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de doelgroep. Dat kan op een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest, een set op een fuif of festival, een set in een discotheek, een afterwork party, een modeshow of zelfs een heus apr├Ęs-ski feest. Hij komt met een enorm gevulde muzikale bagage en achtergrond met plezier jullie feest voorzien van de nodige klanken.

CONTENT WRITING

AntwerpMedia waakt over het gebruik van correcte taal bij onze klanten en hun projecten. Hebt u een thesis die na maanden werk klaar is en wil u deze laten nakijken op taal- of spelfouten? Of bent U op zoek naar een originele tekst ter invulling van de pagina’s op je website? Of wil u iets overbrengen naar uw klanten, maar geraakt u zelf niet tot een correcte verwoording? AntwerpMedia helpt je graag bij het uitschrijven van teksten. Hierbij waken we over correct taalgebruik, maar letten we ook op dat er geen beschermd materiaal onterecht wordt gebruikt.

Hebt u zelf een project voor ons?

Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend!