Er zijn ontelbaar veel situaties waarbij een op maat gemaakte audioproductie gewenst is. We geven graag enkele voorbeelden

Bij het maken van een bedrijfsfilm is er niet altijd sprake van interviews of gesproken tekst. Bijhorende achtergrondmuziek is de finishing touch van uw film. Een goeie synchronisatie tussen de beelden en de muziek tilt het resultaat naar een hoger niveau. Echter deze muziek moet ook rechtenvrij zijn, zodat u deze mag gebruiken.

Een productlancering is dikwijls een belangrijk moment voor een bedrijf. Een eerste indruk kan u maar één keer maken. Om dat extra WOW effect toe te voegen aan de lancering kan u ook een op maat gemaakte intro laten maken. Deze kan dan op opbouwende wijze toewerken naar een climax waarop het product uiteindelijk wordt getoond.

Bij een modeshow of dansoptreden is de begeleidende muziek uiterst belangrijk. Om verschillende redenen kan het u helpen om hiervoor een op maat gemaakte mix te laten produceren. Het geeft uw modellen of dansers de gelegenheid om van te voren alles perfect in te oefenen en het zorgt ervoor dat op het moment van het evenement zelf de muziek naadloos in elkaar overgaat.

Zo zijn er nog tal van mogelijkheden waarbij een audioproductie van AntwerpMedia u kan verder helpen. De prijs van een audioproductie is sterk afhankelijk van verschillende factoren, waarbij vooral de duur van de productie doorslaggevend is (rechtenvrije muziek van 30 seconden voor een korte videopresentatie, een mix van een half uur voor een dansoptreden, enz…).

Wenst U een audioproductie op maat te laten maken?