Een video trekt op korte tijd de aandacht van uw bezoeker, prospect of klant. Een video op uw website verhoogt bovendien meteen de kans dat de bezoeker langer op uw website blijft. Een video op uw Facebook pagina krijgt doorgaans meer likes dan een foto. Kortom: een video zorgt voor meer bezoekers en kan dus ook meer omzet genereren. Bij AntwerpMedia verzorgen we het realiseren van een video van A (intake gesprek) tot Z (eindmontage en oplevering). Ook opnames met drones mogelijk!

Vroeger was het haast ondenkbaar om een video helemaal bovenaan op uw website te plaatsen, omdat hierdoor het laden van uw website veel langer duurde. Met moderne technieken als streaming is dit opgelost. Meer nog: de komende jaren zal u meer en meer video’s bovenaan een website te zien krijgen. Wanneer bezoekers op uw website komen, zal hun aandacht in een korte tijd getrokken worden door het weergeven van een video. Hierdoor blijven ze langer hangen op uw website. Dat vergroot op zijn beurt uiteraard de kans op extra omzet, meer interactie en bezoeken op uw website.

De kost voor het maken van een video is sterk afhankelijk van verschillende factoren:

  • Hoeveel opnames zijn er nodig voor het beoogde eindresultaat?
  • Hoe lang moet de eindmontage zijn?
  • In hoeveel formaten wil u de eindmontage aangeleverd krijgen?
  • Is er muziek nodig (in dat geval bekijken we de opties om muziek toe te voegen die vrij van rechten is)?
  • Welk opnamemateriaal is er nodig? Zo kunnen we bijvoorbeeld ook het filmen met behulp van drones aanbieden. Dit gebeurt uiteraard door een piloot met de benodigde attesten en licenties.
  • Moet het eindresultaat extra persoonlijk worden gemaakt door het gebruik van logo’s?
  • Wenst u ook teksten toe te voegen (zo is het algemeen geweten dat filmpjes voor social media dikwijls zonder geluid worden bekeken)?
  • Wenst U extra SEO optimalisatie toe te passen voor de video?

U kan reeds een video laten maken vanaf 450,- € (op basis van 1u aanwezigheid voor opnames en montage van 30 seconden film).

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele extra verplaatsingskosten.

Wenst U een bedrijfsfilm of videoproductie te laten maken?