Boomkwekerij Peter Ooms zorgt al sinds 2005 voor droomtuinen. In hun gespecialiseerde kwekerij van grote bloeiende heesters en volwassen bomen vind je sowieso wat je zoekt om van je tuin een paradijs te maken. Groenblijvende bomen, karakterbomen gevormd door de natuur, meerstammige planten en strak gesnoeide vormen: er is ongetwijfeld een boom voor jou. Een aantal van hun bomen zijn zelfs meer dan 100 jaar oud!

In hun collectie vind je niet alleen bomen en heesters uit de eigen kwekerij, maar ook een grote selectie bomen die ze hebben uitgekozen in de beste kwekerijen van Europa. Ze kiezen steeds de bomen persoonlijk uit, om zo topkwaliteit te garanderen.

Wil je je tuin nog meer karakter geven? Kies dan voor de natuurlijke rotsblokken als perfecte aanvulling bij je nieuwe aanplantingen. Hun rotsblokken zijn van Belgische blauwsteen, waardoor ze kleurvast zijn. Je vindt ze in alle vormen en maten: van 50kg tot 10 ton: alles is bespreekbaar!

Jouw boom leveren en aanplanten? Ook dat verzorgen ze graag voor jou.

Naast hun reeds bestaande website wilde onze klant een online catalogus waarin alle items van de kwekerij zijn terug te vinden, gecombineerd met de mogelijkheid om een verlanglijst op te stellen als bezoeker. Tijdens het rondwandelen op de kwekerij kan deze verlanglijst aangevuld worden door het scannen van een QR code bij de boom in kwestie.

Bezoek de website